+36 30 530-7607 1106 Bp. Juhász utca 12.

***MERCEDES*** JAVÍTÁSI KÉZIKÖNYV, MERCEDES-BENZ M-KLASSE

MERCEDES JAVÍTÁSI KÖNYV, ÚTMUTATÓ.
  • ***MERCEDES*** JAVÍTÁSI KÉZIKÖNYV, MERCEDES-BENZ M-KLASSE Könyvek
Cikkszám: #3932786017
MERCEDES JAVÍTÁSI KÖNYV, ÚTMUTATÓ.

Kiadó: Technik Transparent
Méret: 200X270
Szerző: Christof Vieweg
Terjedelem: 296 oldal
Borítás: Keménykötés

Nyelv: német

Amerikai szakújságírók „Az év terepjáró autója”-ként tartják számon, Németországban pedig „A világ legjobb terepjáró autójá”-nak választották.
A Mercedes-Benz új terepjárója irányadónak számít.
Egy újszerű elektronikus vezérlésű összkerékmeghajtású rendszernek, igényes futóműtechnikának és a belső tér kiváló variálhatóságának köszönhetően a Mercedes-Benz M-osztály bevetési területe széles skálán mozog.
Az M-osztály egyaránt alkalmas a nehéz terepviszonyok közti bevetésre kisebb családi kirándulások, nyaralások vagy üzleti utak szállító járműjeként.

Ez a könyv részletesen ismerteti az M-osztályt, terepviszonyok közti utazási ötleteket ad, és nagylélegzetű tudósításokon keresztül mutatja be a terepjáró járművet.
A 4-ETS elektromos vontató-rendszertől a kettős-gyújtásig, az újonnan kifejlesztett V8-as motortól az oldallégzsákig – az M-osztály ilyen műszaki tulajdonságokkal rendelkezik.
A terepviszonyok közt történő bevetéskor szükséges információktól a lakkozásig és a kerékpánt ápolásáig – több mint 50, a gyakorlatban hasznosítható ötletet talál a kötetben az autós mindennapokhoz, valamint a nehéz terepen való vezetéshez.

Az Alpok magányos hegyi tavaitól a vadnyugatig, Korzika tengerparti strandjaitól Liguria és Piemont magashegyi útjaiig – a terepviszonyok kedvelői nagylélegzetű útleírásokat és érdekes túra-ötleteket találnak a könyvben.

10 280,- Ft
db Kosárba teszem

Hasonló termékek

TörlésKijelöltek összehasonlítása